Jak POS pomaga zarządzać lokalem? Odcinek 68

Marzy Ci się lepsza kontrola nad swoim lokalem bez ciągłego biegania między magazynem a kasą? W najnowszym odcinku podcastu rozmawiam z Pawłem Blachowskim z S4H, który opowiada o zmianach i odzyskaniu cennego czasu, jakie POS może wnieść do Twojego gastro biznesu!

Ten odcinkek to wywiad z Pawlem Blachowskim z S4H. Z naszej rozmowy dowiesz się, jak użyteczne mogą być systemy POS w branży gastro. Temat jest znany, ale możliwości nowoczesnych systemów są wciąż niewykorzystywane w pełni w zarządzaniu lokalem.
Dowiesz się jak używać POS- a, aby efektywne zarządzać magazynem i nie tracić na to dużo czasu.
Jak  wspierać sprzedaż dzięki optymalizacji i analizie danych w czasie rzeczywistym.
Mój gość wyjaśni rownież, jak POS ułatwia zarządzanie zespołem, planowanie grafików i kontrolę czasu pracy.
Dowiesz się, dlaczego coraz więcej lokali gastronomicznych wybiera POS zamiast tradycyjnych kas fiskalnych i jak to rozwiązanie może pomóc Ci usprawnić codzienne funkcjonowanie Twojego biznesu. Zapraszamy do wysłuchania odcinka!

Podziel się tym tekstem:

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email