Audyt restauracji: kiedy, po co i ile to kosztuje?

Głównym tematem webinaru jest analiza finansowa i operacyjna lokali gastronomicznych, z uwzględnieniem identyfikacji błędów w zarządzaniu, optymalizacji kosztów i strategii rozwoju.
Audyt restauracji kiedy, po co i ile to kosztuje

 Głównym tematem jest analiza finansowa i operacyjna lokali gastronomicznych, z uwzględnieniem identyfikacji błędów w zarządzaniu, optymalizacji kosztów i strategii rozwoju. Występują dwie osoby: ekspertka z wieloletnim doświadczeniem w gastronomii, prowadząca podcast i szkolenia, oraz przedstawiciel firmy oferującej systemy do obsługi gastronomii. Webinar obejmuje omówienie różnych rodzajów audytów (całościowy, finansowy, operacyjny, marketingowy), korzyści z ich przeprowadzania (zwiększenie zysków, poprawa efektywności) oraz kosztów. Podkreślana jest ważność planowania i wdrażania zmian, a także znaczenie komunikacji z personelem, zwłaszcza młodszym pokoleniem.

Podziel się tym tekstem:

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email